Over ons

Peta Watts is het bedrijf van Rob van Leeuwen en Esger Schouten. Sinds onze oprichting in 2013 hebben wij onze ervaringen gebundeld om een nieuw energiebedrijf op te bouwen dat inspeelt op de energietransitie.

In de afgelopen jaren hebben wij meegewerkt aan vele innovatieve projecten wat heeft geleid tot ons huidige product: de PetaBox met de optimaliseringssoftware.

In de afgelopen jaren hebben wij ons vooral ingezet om nieuwe dingen in de energiemarkt mogelijk te maken. Voorbeelden hiervan zijn de eerste netgekoppelde batterij en een smart grid voor een bedrijventerrein.

Ons bedrijf rolt sinds vorig jaar onze nieuwste PetaBox grootschalig uit.

Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk partijen met onze box kunnen werken. Daarom is de box in te zetten met verschillende softwareplatformen en zijn we continue aan het ontwikkelen om het voordeel met de box te vergroten zodat onze klanten uiteindelijk lagere operationele kosten hebben.

Onze PetaBox en ons platform zijn in onze ogen nooit klaar. Optimalisatie kan altijd beter en daar zijn we fulltime mee bezig. De updates vinden plaats zonder dat de klant dit merkt en de voordelen worden via de rapportages beschikbaar gesteld.

De energietransitie kent door allerlei factoren onverwachte wendingen. In de afgelopen jaren hebben we al veel veranderingen meegemaakt welke door onze flexibele oplossing makkelijk waren op te vangen. 

Producten

Onze producten helpen de energiekosten voor jouw bedrijf te verlagen. Voor elke situatie hebben we een goede oplossing die terugkomen in onderstaande producten. Kloppend hart van deze producten is ons MyPetaWatts flexplatform.

PetaBox
‘Realiseer 2,5 x zo veel zonnepanelen op je aansluiting’
Energiecontract
‘Profiteer van lagere kosten en hogere opbrengsten’
Energiemanagement
‘Optimaliseer energie productie en consumptie’