Realiseer 2,5 x zo veel zonnepanelen op je aansluiting

De PetaBox is een geautomatiseerde control box die er voor zorgt dat u maximaal groene energie kunt opwekken met uw opwekinstallatie en u de energie die u inkoopt tegen een gemiddeld lagere prijs koopt dan u nu doet. Daarnaast zorgt de PetaBox dat waar mogelijk uw flexibele consumptie (denk aan koeling of verwarming) wordt afgestemd op uw energieproductie, en waar teruglevering op het net mogelijk is kan de PetaBox op- en afschakelen om op de verschillende energiemarkten de beste prijzen te realiseren.

Door de inzet van de PetaBox kun je bijvoorbeeld veel meer zonnepanelen op de aansluiting aansluiten of een warmte of koude buffer goedkoper van energie voorzien.

De PetaBox is in een halve dag te installeren en werkt met real-time bemetering. Een opwekinstallatie kunnen we zo aansturen dat een eventuele terugleverbeperking altijd gerespecteerd wordt.

De PetaBox wordt door ons ingesteld en werkt daarna automatisch. Rapportage kan via een dashboard of een automatische link met bijvoorbeeld de huidige energieleverancier.